Чудотворен лек! Билката, която мигновено сваля кръвното и холестерола… Тази билка

...
Чудотворен лек! Билката, която мигновено сваля кръвното и холестерола… Тази билка
Коментари Харесай

Чудотворен лек! Билката, която мигновено сваля кръвното и холестерола…


Чудотворен лек! Билката, която незабавно смъква кръвното и холестерола… Тази билка е била позната на античните египтяни, римляни и гърци.
Използва се в обичайна китайска
медицина повече от 1000 години. Във Англия от цветовете на глухарче се прави вино, във Франция листата му се употребяват за подготвяне на салати, а в Гърция служат за основа на националното ядене – орта. Състав и потребни свойства на билката глухарче Това питателно растение е богато на витамини, минерали и фибри. Листата и стъблата на глухарчето са склад
на витамини А, С и К.
Съдържат и някои скъпи минерали: желязо, калций, калий и фосфор. Коренът от глухарче е богат на инулин, вид фибри, които са потребни за здравето на храносмилането. Всички елементи на растението съдържат антиоксидантни полифеноли. Те пазят човешките кафези от увреждане и се борят с оксидативния стрес.
„ Глухарчето има позитивен резултат
върху организма като цяло, покачва жизнеността и укрепва имунната система. Полезните субстанции в растението усъвършенстват работата на стомашно-чревния тракт, възстановяват обмяната на веществата, намаляват кръвното налягане, оказват помощ за намаление на холестерола “, споделя съветският доктор доктор Бавер Салихова.
„ Сокът от пресни листа на глухарче
има спазмолитично и антипиретично деяние, предизвиква загубата на тегло, възвръща чернодробните кафези и оказва помощ за отстраняването на камъни от бъбреците, пикочния и жлъчния мехур. Коренът от глухарче се употребява за филтриране на бъбреците, защото има диуретично деяние и се употребява за понижаване на болката при артрит.
Освен това коренът на растението
има стабилизиращ резултат върху централната нервна система и понижава равнищата на кръвната захар. Цветята на глухарчето спомагат за възстановяване на работата на сърдечно-съдовата система, имат хепатопротективен резултат, предотвратяват развиването на онкологични болести, задействат мозъчната активност, имат холеретичен и диуретичен резултат “, добавя още специалистът.

Важно: Статията не замества уравновесеното хранене и консултацията със експерт! Предоставената в нея информация не може да се употребява за самолечение, както и да замести назначеното към този момент лекуване!

Преди банкет на билки наложително се консултирайте с доктор написа Actualno.com.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР